Theaterflix

Theaterflix

Theaterflix is een cultureel videoplatform voor zowel de beginnende theaterenthousiast als de bestaande theaterfanaat of –professional. Op Theaterflix kan iedereen on demand voorstellingen bekijken van hoge kwaliteit. Wij geven voorstellingen een tweede leven die anders nooit meer te zien zouden zijn.

Er zijn veel voorstellingen waarvan er mooie opnames zijn, maar bij een gezelschap op de plank liggen. Theaterflix bundelt deze voorstellingen waardoor er een collectie ontstaat waarbinnen voorstellingen en theatermakers kunnen worden ontdekt. Met Theaterflix willen we een positieve bijdrage leveren aan de zichtbaarheid en beeldvorming van theater en podiumkunsten onder een breed publiek.

Naast kwalitatief goed opgenomen registraties biedt Theaterflix archiefregistraties. We zijn met UvA Bijzondeer Collecties tot een overeenkomst gekomen waarin we het archief van het voormalige Theater Instituut Nederland gaan ontsluiten op Theaterflix. Hierdoor kunnen professionals, studenten en liefhebbers de theatergeschiedenis induiken.

Ben jij theaterproducent en wil je meer informatie over het aanbieden van uw bestaande content op Theaterflix, stuur dan een email naar info@tflix.nl.

Heb jij een bijzondere en succesvolle voorstelling die mooi kan worden vastgelegd voor een tweede leven op Theaterflix? Stuur dan een mail naar info@tflix.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Door je te registreren als abonnee, krijg je toegang tot al het aanbod van theaterregistraties en vidoe's. Door dit te doen versterk je het vertrouwen in ons concept en help je ons met de doorontwikkeling en de continuïteit van het platform.